LYS

Sæt fokus på det der er vigtigt

Vi har i DVC professionelt lys til både møder, konferencer event, udstilling, messer og videooptagelse. Vi har ligeledes stor erfaring i facadebelysning andre udendørs elementer som fx. vindmøller og tårne.

Ved at benytte sig af lys, kan man hurtigt sætte fokus på bestemte elementer – eller ændre en stemningen.

Stemning

Skab den helt rette stemning til dit næste event sammen med os. Så snart dit publikum træder ind i lokalet, begynder de at vurdere hvor godt de synes showet er. Ved at benytte sig af lys kan man være med til at præge det indtryk publikum har af eventet, allerede inden showet starter.

Ved at benytte facadebelysning, har man mulighed for at skabe en stemning, allerede inden publikum er trådt ind i bygningen.

led væg modul
  • Fokus

  • Stemning

led væg modul

Lysproduktion

Et stærkt visuelt udtryk er vigtigt både til mødet, konferencen og udstillingen. Selv en lille ændring i lyssætningen kan fuldstændigt ændre udtrykket.  Derfor er det vigtigt at have professionelle folk omkring sig, for at sikre den bedste visuelle oplevelse. Hos DVC hjælper vi med at desigen den bedst mulige lyssætning ud fra din vision og dit behov. 

Udstillinger og messer

Vi er et af landets største leverandører af Av-udstyr til Messer og udstillinger. Vores mangeårige erfaring gør at vi kan levere til alle typer af udstillinger, både store og små, i Danmark og i udlandet. 

led væg modul
led væg modul

Kontakt os for at høre mere

Kontakt os for at høre hvordan vi bedst hjælpe dig i mål med din vision. Vi hjælper gerne med spørgsmål om alt fra det tekniske til det visuelle. 

Kontakt Os