Privatlivspolitik2019-01-10T14:39:02+00:00

Databeskyttelse har høj prioritet hos DVC. Vi gør os umage med at håndtere dine data på en omhyggelig og ansvarlig måde. Herunder beskriver vi hvad vi indsamler og hvorfor.

VI TAGER DIN DATABESKYTTELSE ALVORLIGT

Vi passer godt på dine data. Hos DVC gennemfører vi tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personlige data mod utilsigtet tab, utilsigtet eller uautoriseret destruktion eller anden form for uautoriseret behandling. For at beskytte den data, der lagres på vores servere, overvåger vi jævnligt systemerne for mulige sårbarheder og angreb, samt gennemfører de nødvendige sikkerhedsopdateringer.

KONTAKTOPLYSNINGER PÅ DEN DATAANSVARLIGE

Dansk Video Center A/S
Gladsaxe Møllevej 15
2860 Søborg
CVR-nr.: 10132983
E-mail: admin@dvc.dk
Telefon: ( +45 ) 33 93 80 80
Web: www.dvc.dk

1. PERSONLIGE DATA

Vi registrerer almindelige persondata om vores kunder. Det er oplysninger som :
•    Personnavn
•    Adresse
•    Telefonnummer
•    E-mail
•    Købsinformationer

Når du fortager bestilling(er) af varer eller ydelser, gemmer vi dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail i en elektronisk kundedatabase, som kun er tilgængelig for DVC’s’ administrative medarbejdere. Når vi tager imod dine personlige oplysninger, søger vi dit udtrykkelige samtykke og sikrer, at du ved, hvilke oplysninger der gemmes.

Som kunde hos os har du ret til at tilbagekalde din tilmelding til enhver tid. Du har også ret til at se hvilke af dine personlige oplysninger vi har gemt. Disse rettigheder betragtes som en del af GDPR. Såfremt du ønsker at gøre brug af dine rettigheder i den forbindelse, kan du sende os en mail på admin@dvc.dk.

2. DE OPLYSNIGER VI INDSAMLER OG FORMÅL

Formålet med indsamlingen af oplysningerne er at kunne behandle ordre og levering, samt opfylde bogføringslovens krav. Endvidere er formålet at kunne rådgive dig og tilpasse vores kommunikation og samarbejde.

Vi indsamler data om dig:
•    Når du fortager en bestilling eller beder om et tilbud på køb/leje af varer eller ydelser – Enten via
kontaktformularer, pr. mail eller telefonisk.
•    Når du kontakter os via formularer på vores hjemmeside
•    Når du browser vores websted (cookies og statistik)
•    Når du sender e-mail til vores kundeservice
•    Når du kontakter vores kundeservice af en eller anden årsag

Personoplysninger, der indsamles af DVC, anvendes som udgangspunkt kun internt og bliver hverken delt eller videregivet til tredjeparter, medmindre vi er forpligtet til at videregive oplysninger for at overholde dansk lovgivning, eller vi bliver pålagt at gøre dette ved dom.

3. SAMTYKKE

Du giver dit samtykke til, at vi indsamler og bruger dine personlige oplysninger i overensstemmelse med denne Privatlivspolitik.

Vi indhenter dit samtykke inden vi behandler dine persondata til de formål, der er beskrevet ovenfor, med undtagelse af situationer, hvor vi har et lovligt grundlag for at indhente dem. Vi oplyser dig om et sådant grundlag og om vores legitime interesse i at behandle dine persondata.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid trække det tilbage ved at henvende dig til os. Brug kontaktoplysningerne ovenfor, hvis du ønsker yderligere oplysninger.

4. HVOR LÆNGE OPBEVARER VI DINE OPLYSNINGER?

Vi gemmer dine oplysninger i op til 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, hvorefter oplysningerne slettes.

5. SIKKERHED

For at sikre dine personoplysninger og din ret til databeskyttelse har vi etableret en række tekniske, fysiske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger. DVC A/S har vedtaget interne retningslinjer for, hvordan virksomheden og vores medarbejdere skal behandle personoplysninger, og vi sikrer os, at vores medarbejdere kun har adgang til de personoplysninger, som er nødvendige, for at de kan udføre deres arbejde.

6. ANVENDELSESDATA

Anvendelsesdata er data der indsamles når du besøger vores hjemmeside. Når kunder besøger dvc.dk, registrerer vi hvordan der navigeres på vores webside – herunder hvordan man kom til vores side, hvilke af vores sider der besøges og hvor ofte. Vi gør det for bedre at kunne forstå vores kunders adfærd, så vi kan forbedre og optimere vores hjemmesides funktioner, til glæde for alle vores kunder.

7. COOKIES

dvc.dk anvender cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du, at vi bruger cookies.

7.1 HVAD ER COOKIES ?

En cookie er en lille tekstfil, som hjemmesiden du besøger anmoder om at få lov til at gemme på din computer, tablet eller smartphone. Den gør det muligt at identificere dig som bruger på en hjemmeside. En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens computer, tablet eller smartphone). På den måde kan brugeren genkendes på hjemmesiden ved næste besøg. Cookies bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

7.2 HVILKE TYPER AF COOKIES BENYTTER VI OS AF OG TIL HVILKE FORMÅL ?

Der findes to forskellige typer af cookies. Den ene type kaldes “session cookies” – de holder styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på netbutikken. “Session cookies” gemmes ikke på din computer, men forsvinder, når du lukker browseren. Den anden type cookie kaldes “permanent cookie”, og den gemmes som en tekstfil på din computer i ca. en måned. En “permanent cookie” er med til, at webserver kan genkende din computer næste gang, du logger ind på vores website.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan slå cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din computer.

Via vores cookies gemmes blandt andet også information om, hvilke sider på vores hjemmeside du har besøgt. dvc.dk benytter Google Analytics, som er et webbaseret analyseværktøj, som stilles til rådighed af Google Inc. Vi benytter aktuel information til at evaluere besøgenes brug af hjemmesiden, til at udfærdige rapporter om brug af hjemmesiden og til tjenester i tilslutning til hjemmesideaktiviteter.

7.3 KAN BRUGEREN DEAKTIVERE COOKIES ?

Du kan deaktivere cookies i indstillingerne for din browser. Det bemærkes dog, at noget funktionalitet kan forringes, hvis du deaktiverer brugen af cookies.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer – hvordan, afhænger af din browser.

8. DIT SAMTYKKE TIL VORES BRUG AF COOKIES

Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: dvc.dk

I tilfælde af at du ikke accepterer vores brug af cookies, vil funktionerne på vores hjemmeside muligvis ikke fungere fuldt ud.

9. WEBSTATISTIK OG MARKETING

For at kunne videreudvikle og forbedre vores hjemmesider fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, eksempelvis til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest. Denne information giver en bedre indsigt i brugermønstre, og bruges til at forbedre de sider, som viser sig svære at navigere rundt i. Informationen bruges også til at optimere design og brugervenlighed.

9.1 GOOGLE ANALYTICS

Google Analytics er en tjeneste hos Google Inc. som giver professionel og kompleks webanalyse og statistik. Læs mere om Google Analytics.

9.2 GOOGLE ADWORDS

Google AdWords er et annonceringssystem fra Google Inc. DVC bruger Google AdWords til at annoncere produkter og tjeneste i Google. Læs mere om Google AdWords.

10. SAMARBEJDSOMRÅDE

Vi forbeholder os ret til at kontakte dig via e-mail eller telefon i forbindelse med administration af din konto hos os. Vi forbeholder os retten til at have adgang til og til at fremlægge individuelt identificérbare oplysninger med henblik på at overholde gældende lovgivning, domstolsafgørelser og lovlige myndighedskrav, og for at kunne drive systemerne korrekt og for at beskytte os selv og vores brugere.

11. MEDDELELSE OM ÆNDRINGER

Hvis vi beslutter at foretage ændringer i vores politik vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger, vil disse ændringer blive placeret på vores hjemmeside: dvc.dk.

12. DINE RETTIGHEDER

Såfremt du ønsker at gøre brug af nedenstående rettigheder, skal du kontakte os gennem de kontaktoplysninger som er oplistet øverst i privatlivspolitikken.

Vi behandler og besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt, og senest en måned efter at vi har modtaget din henvendelse.

12.1 DU HAR RET TIL AT FÅ ADGANG TIL DINE PERSONOPLYSNINGER

Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, hvad vi anvender dem til, samt info om hvor længe vi opbevarer dine personoplysninger.

Hvis du anmoder om det, kan vi oplyse dig om de data, vi behandler om dig. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst.

12.2 DU HAR RET TIL AT FÅ SLETTET DINE PERSONOPLYSNINGER

Hvis du mener at de oplysninger som vi behandler om dig er forkerte eller fejlagtige, har du ret til at få disse rettet eller slettet.

Såfremt vi er enige med dig i at de oplysninger som vi behandler er forkerte eller indeholder fejl, sletter eller retter vi dem snarest muligt.

Sletning eller rettelse af personlige oplysninger vil dog ikke ske såfremt DVC er retlig forpligtet til at opbevare alle eller dele af dine persondata, eller det er nødvendigt at opbevare disse persondata for at et retskrav kan fastlægges eller forsvares. I så fald vil vi kun opbevare de oplysninger, som vi er retslig forpligtet eller berettiget til, og vil slette øvrige persondata om dig.

I nogle tilfælde vil vi have en forpligtelse til at slette dine personoplysninger. Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine personoplysninger bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.

12.3 DU HAR RET TIL AT GØRE INDSIGELSE MOD VORES BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger. Du kan bruge kontaktoplysningerne øverst til at sende en indsigelse. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af dine personoplysninger. Under stillingtagen til din indsigelse begrænser vi den databehandling, som indsigelsen vedrører.

Du har ret til at modtage de personoplysninger, du har stillet til rådighed for os. Hvis du ønsker at få adgang til dine data, få dem rettet eller slettet, eller gøre indsigelse mod vores databehandling, giver vi dig svar på din henvendelse hurtigst muligt og normalvis senest en måned efter vi har modtaget din henvendelse.

12.4 TILBAGEKALDELSE AF SAMTYKKE

Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke til behandling af dine persondata helt eller delvist tilbage.

Hvis du tilbagekalder dit samtykke, vil vi ophøre med at behandle de persondata som du har tilbagekaldt dit samtykke til, medmindre vi er retligt forpligtet eller berettiget til at opbevare alle eller dele af dine persondata. I så fald vil vi kun opbevare de oplysninger som vi er retlig forpligtet til, og vil slette øvrige persondata om dig.

Tilbagekalder du dit samtykke til behandling af de data der er nødvendige for at samarbejde med os, kan vi være nødsaget til at slette samtlige af dine data, idet din profil ikke vil fungere uden den nødvendige data.

13. REVIDERINGER AF PRIVATLIVSPOLITIKKEN

Vi optimerer og opdaterer løbende vores privatlivspolitik.

Vi har ret til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik fra tid til anden. Ved ændringer vil datoen i privatlivspolitikken blive ændret. Den til enhver tid gældende privatlivspolitik vil være tilgængelig på vores side : www.dvc.dk/privatlivspolitik

14. HVEM KAN DU KONTAKTE ANGÅENDE BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER ?

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at modtage mere information om behandling eller beskyttelse af dine personlige data, kan du kontakte dataansvarlig – Niels Andersen fra DVC ( e-mail: na@dvc.dk )

PRIVATLIVSPOLITIK / 08.11.2018