LIVE STREAMING

Live streaming af møder, webcast og uddannelse

Virksomheder skal i dag sikre, at deres budskaber kommer ud til kunder og medarbejdere, uanset hvor de befinder sig.

Vi har alle travlt i hverdagen og har derfor behov for et værktøj til hurtig kommunikation. Derfor er streaming via internettet blevet mere og mere almindeligt, når budskaber skal bredt ud (nationalt eller internationalt), hvad enten det drejer sig om konference, interne møder eller undervisning.

Konference

Live streaming af en konference gør at man effektivt får kommunikeret information videre. Personer der ikke har mulighed for fysisk at være til stede, kan nu alligevel være en del af konferencen.

led væg modul
led væg modul
  • Tidsbesparende

  • Kompatibel med PC, Tablet og mobil

  • Sikkert

Møder

Ved at live streame et møde, undgår man at alle parter skal fysisk til stede, hvilket kan være både dyrt og tidskrævende. 

Da der idag er samarbejde på tværs af nationale og internationale grænser, kan det være umuligt for alle at mødes samme tid på samme sted. Derfor kan en livestreaming af et møde være en god løsning på den udfordring. Vi sørger for at lyd og billede fra mødet bliver streamet i god kvalitet, så det nemt kan følges både på PC, tablet og mobil.

Er der tale om et fortroligt møde, har vi naturligvis mulighed for at låse sessionen med et kodeord, så det kun er udvalgte deltagere der har mulighed for at følge med. 

Uddannelse

Uddannelse af eksempelvis nye medarbejdere og/eller kunder i nye produkter er i dag blevet mere kompliceret opgave i og med, at det er blevet sværere at finde tid til dette, specielt, hvis det også kræver transport for at deltage. Streaming gør det muligt for Jer, at producere uddannelsen, uploade den og så lade ”kursisterne” streame uddannelsen, når de har tid og overskud til at tage imod indlæringen.

Det kan også være eksempelvis HRM afdelingen i din virksomhed, har behov for at sikre, at alle medarbejdere har adgang til eksempelvis interne politikker, code of conduct mv. Her er også oplagt, at give interne som eksterne medarbejdere mulighed for, at streame det.

led væg modul

Platform

Hos DVC skaber vi det rigtige element for jer. Vi er i en konstant udvikling for at møde jeres behov. Vi gør dette ved at f.eks. tilpasse alle gængse platforme, så det passer ind i jeres opsætning.

Vi bruger platforme såsom:

vMix – https://www.vmix.com/

OBS – https://obsproject.com/

MS Teams – https://www.microsoft.com/da-dk/microsoft-teams/group-chat-software

Zoom – https://zoom.us/

led væg modul
led væg modul

Kontakt os

Vi tager os gerne tid til at finde den bedste løsning til dig. Kontakt os for at få den bedste oplevelse til din næste streaming.

Læs mere her hvad vi ellers tilbyder i vores udlejning

Kontakt Os