Tolkeanlæg

Professionel tolkeproduktion

Tolke produktion

Vi er leverandør af tolkeproduktioner til både store og små opsætninger – Lige fra 1-1 tolkning til større møder og konferencer med deltagere fra flere forskellige lande.

Tolkebokse

Med en tolkeboks fra DVC er du sikret et af verdens førende produkter inden for tolkning. Vores bokse kan udvides fra 2 til 3 personer, hvis der er behov for mere plads i hver boks. Hver tolkeboks er udstyret med udluftning, bordplade og lys så tolkene har de bedst mulige betingelser for at kunne holde fokus i en længere periode. Vores løsninger er både modulerbare og flexible, så vi kan tilpasse designet alt efter hvad der er af muligheder i det valgte venue. 

 

Simultantolkning

Simultantolkning til flere forskellige sprog kræver professionelt udstyr og ekspertise for at være let betjenelig for både tolke og mødedeltagere. Vi designer produktionen specifikt efter behov og sørger for at den er så brugervenlig som mulig. 

Tolkeboks til 2 personer fra Audipack
led væg modul

Hvisketolkeanlæg

Sennheisers hvisketolkeanlæg – Tourguide System – Er velegnet til rundvisninger eller mindre møder hvor de fyfiske rammer ikke tillader en tolkeboks. Det anbefales dog ikke til mere end to sprog og max 40-50 deltagere.

Kontakt os for at høre mere

Kontakt os for at høre hvordan vi bedst hjælpe dig i mål med din vision. Vi hjælper gerne med tekniske spørgsmål og gør at vi sammen finder frem til den mest optimale løsning.

led væg modul

Kontakt Os