Udlejning af AV-udstyr

Live Streaming
Videokonference
Storskærm
Video produktion
Lys
Lyd
Tolkeanlæg
LED Væg
Kongresser og konferencer
Udstillinger og messer
Events

Størstedelen af DVC’s aktiviteter ligger på udlejnings området – dette er ikke uden grund. Fra starten i midten af 80´erne, har DVC fokuseret på service, kvalitet og pris – meget enkelt. Vor daglige kontrol af udstyret sikrer at udstyret altid fungerer 100%, ikke er ridset eller bulet, men fremstår præsentabelt og velfungerende. Den teknologiske udvikling giver ofte både bedre, billigere og mere brugervenlige produkter. DVC mener, at udviklingen skal komme vore kunder 100% til gode – også når det gælder pris. Servicen i vores udlejning er selve grundlaget.

Vore 28 servicevogne er altid i nærheden og vore teknikere sørger for at al teknik fungerer før de overlader scenen til kunden.

DVC som også er kendt som Dansk Video Center A/S  – er på forkant med alt udstyr inden for den audio og visuelle verden. Til konferencer, pressemøder, produkt-præsentationer og messer er det altafgørende at bevare fokus på budskabet. Det skal ses og høres uden forstyrrende, tekniske problemer og med maksimal gennemslagskraft. Samtidigt skal det kun være billede og lyd – og ikke budgettet – der blæses op i stort format. Udlejning af AV-udstyr er et af DVCs vigtigste forretningsområder. Vi har sortiment, ekspertise og kompetence til at sikre dig at dit arrangement bliver en succes.
Vi er Danmarks største AV-center og er landsdækkende med afdelinger i KøbenhavnOdense og Aarhus.

Kontakt Os