Storskærm

Professionelt udstyr

Konference setup med scene, ledvæg, storskærm, Meyer UPJ og LCD talerstol

Kreative løsninger!

Vi levere unikke løsninger på basis af kommunikation og faglig kompetance. Vi har hvad du har brug for:

  • Skal du afholde et arrangement hvor billedet skal have gennemslagskraft og være knivskarp. Vi har de rigtigt skærme og projektorer.
  • Sidder du i midt i gennemgangen af AV-Udstyret sammen med konference lokalet og forbereder til jeres næste store arrangement. Vi sørger for at jeres event bliver planlagt og udformet i samarbejde med konference stedet.
  • Du er ved at lægge sidste hånd på jeres årlige konference og mangler overblik på hvordan billedet fra jeres slideshows, paneldebat, Q&A, direktørens velkomsttale og jeres pauseslide forløber problemfrit. Vi samler trådene, skaber overblik og afvikler jeres konference til perfektionisme.

Kvalitets produkter!

Vi har været med i branchen i mere end 30 år. Det har skabt et udstyrs niveau som få andre har.

Vi har det udstyr som alle andre har og meget meget mere:

  • DVC leverer fra 24″ til hele 103″ storskærms løsninger.
  • Vi laver projektor setup fra mødeløkaler til de helt store konferencer. Vi tilbyder hele 20m brede lærreder med edgeblend. Jeres billede kommer altid til at stå knivskapt med udstyr fra DVC.
Messe stand med standalone monitor og projektor
Konference setup fra teknik rum med LiveStream, storskærm og Panasonic 4K remote kamera

Superior service!

Faglig teknisk knowhow. Vi leverer teknisk assistance til netop dit møde, event eller foredrag, et veluddannet, kvalificeret og diskret personel. Vi fjerner din fokus fra teknikken ved at levere en top service. Vi er står altid til rådighed skulle det være tirsdag morgen eller lørdag eftermiddag.

Kontakt Os