Log ind
Logo Mobil menu
Storskærme på konference

Storskærm

Vælg de rette storskærme med skarpe billeder og få det hele med!
Dansk Video Center tilbyder både LED-storskærme og projektorer til alle typer anvendelse.

Konference skærme

Få smukke billeder – i stort format!

Skærme er ofte uundværlige til oplæg, produktpræsentationer og konferencer. Hos Dansk Video Center får du lysstærke storskærme, der matcher dine krav til størrelse, anvendelse m.m.

Vi hjælper bl.a. med:

 • De helt rigtige skærme og projektorer, når dit arrangement kræver skarpe billeder – med den rette opdateringshastighed for en glidende oplevelse.
 • Det visuelle AV-udstyr til konferencestedet, som skal bruges til jeres næste event. Vi kan planlægge, koordinere og levere storskærmen til fuld tilfredshed.
 • Sammenspillet mellem flere AV-enheder, når det store event skal gå op. Kræver det en løsning, hvor billeder fra jeres slideshows, paneldebat, Q&A, direktørens velkomsttale og jeres pauseslide harmonerer? Vi hjælper jer sikkert i mål.

Lej en storskærm hos os. Vi tilbyder LED storskærme og projektorer. Spørg os endelig til råds. Vi har mere end 35 års erfaring.

Kvalitetsprodukter gør forskellen

Dansk Video Center har eksisteret siden 1986. Med mere end 35 år i branchen har vi en unik faglig viden og ved, at djævlen findes i detaljen. Derfor leverer vi udelukkende løsninger, der er drevet af kvalitetsudstyr og knowhow.

Vi leverer blandt andet storskærme fra 24” helt op til 103”. For projektor-setup tilbyder vi alt til mødelokaler, store konferencer etc. Vi har 20 meter brede lærreder med edgeblend, hvorpå jeres billede står knivskarpt.

Vores udstyrsniveau giver os mulighed for at levere 1:1 til dine behov. Kontakt os og hør om dine mange muligheder.

  Skærme på Glyptoteket
  Konference - Stand up - storskærm

  Lej en storskærm gennem DVC

  Du får den bedste skærmløsning, når du både får stærke produkter og rådgivning inklusiv stor forretningsforståelse. Og det er lige netop, hvad du får hos os. Lej en storskærm gennem Dansk Video Center og få samtidig ekspertrådgivning og kvalitetsprodukter med i købet. 

  Vores fokus er på topservice fra et veluddannet personale, som leverer løsninger med lige præcis den brugsværdi, du har behov for.

  Kontakt os for at høre mere om leje og implementering af storskærme.

  Logo Luk

  Kontakt os

  Vi kan hjælpe jer med alt fra mødelokaler til arrangementer. Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for jer.

  Kontakt os
  Where's the event?*
  Where's the event?
  Afkrydsningsfelter

  Skal det gå stærkt?

  Du er mere end velkommen til at ringe en af vores tre lokationer. Vi står altid til klar til at guide dig, eller rykke ud hvis det er akut.

  København 33 93 80 80
  Odense 63 17 00 44
  Aarhus 86 21 00 74