Log ind
Logo Mobil menu
DVC - Kamera udstyr

Videoproduktion

Dansk Video Center hjælper dig med alt fra traditionel videoproduktion,
som reklame- eller profilfilm til live-video eller optagelser af møder etc.

Live med DVC

Videoproduktion til dine behov

Hos Dansk Video Center forstår vi vigtigheden af at tilbyde skræddersyede løsninger inden for videoproduktion og efterredigering, der imødekommer vores kunders unikke behov. Vi tilbyder en bred vifte af videoproduktionstjenester, der kan tilpasses, som du ønsker det, uanset om du har brug for en reklamevideo, produktpræsentation eller optagelser af møder. 

Med mange års erfaring i at håndtere kameraer og video samt efterredigering, er vi stolte af at være din professionelle samarbejdspartner inden for videoproduktion.

Redigering af din videoproduktion  er prikken over i´et

Vores team består af dedikerede eksperter med en solid baggrund inden for videoproduktion og efterredigering. Vi ved, at hver video skal fortælle en unik historie, og vi arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at din vision bliver omsat til virkelighed.

I forbindelse med din videoproduktion, tilbyder vi dig også muligheden for redigering, og finpudser gerne de perfekte skud, når de er foreviget som video.

Efterredigering er afgørende for at skabe den endelige video. Vores team arbejder tæt sammen for at klippe, redigere og tilføje de nødvendige elementer for at skabe en professionel og engagerende video. Vi sørger for, at din video ikke kun ser godt ud, men også lyder godt. Efterredigering er ideelt til f.eks.:

 • Reklamefilm
 • Dokumentering fra møder
 • Stemningsfilm fra udstillinger eller events

Vi tilbyder redigering med f.eks. tilknytning af logo og titler i videoen. Det sikrer en professionel kvalitet, du kan bruge på din hjemmeside eller de sociale medier.

  Kamera ved live-event
  Robotkamera

  Videoproduktion med professionelt udstyr

  Hos Dansk Video Center er du garanteret høj kvalitet i alle vores videoproduktioner. Vi har professionelt udstyr inden for både videooptagelse, lyd, lys, livestreaming og storskærme. Du kan derfor trygt lade os stå for din videoproduktion, da vi har alt det udstyr, der er brug for. 

  Særligt ved større events kan vi bidrage med storskærmsproduktion, hvormed publikum i salen får bedre mulighed for at se, hvad der foregår på scenen og skabe interaktion. 
  Storskærmsproduktionen kan naturligvis kombineres med live-streaming, så også publikum og kunder uden for salen kan følge med.

  Vi har også specialiseret os i at bruge remote kameraer, som muliggør effektive flerskudsproduktioner. Dette skaber en dynamisk og livlig visuel effekt på skærmen. Med vores remote kameraer kan vi fange de vigtige øjeblikke fra forskellige vinkler og skabe en mere interessant og engagerende oplevelse for dine seere. Vi sikrer, at ingen detaljer går tabt.

   

   

  Brug for hjælp til videoproduktion?  

  Optagelserne til din video er per definition det mest essentielle ved en videoproduktion. Derfor hjælper vi naturligvis også med at indfange dem på professionel vis.

  Uanset om du allerede har en klar idé til din video eller har brug for hjælp til at udvikle en, er Dansk Video Center klar til at samarbejde med dig. Vi er dedikerede til at levere videoer af høj kvalitet, og sørger for både optagelse og redigering, så du har en samlet og færdig video.

  Få dokumenteret dit møde, hvor vi er fluen på væggen – eller brug os til at interviewe oplægsholdere, debattører m.fl. til dit event. Vi sørger for de rette pletskud ud fra dine ambitioner og vision.

  Lad Dansk Video Center hjælpe dig med at fortælle din historie gennem kraftfulde og engagerende videoer, der skiller sig ud. 

  Kontakt os for at høre mere om videoproduktion.

   

   

   

  DVC's hold af dygtige teknikere
  Logo Luk

  Kontakt os

  Vi kan hjælpe jer med alt fra mødelokaler til arrangementer. Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for jer.

  Kontakt os
  Where's the event?*
  Where's the event?
  Afkrydsningsfelter

  Skal det gå stærkt?

  Du er mere end velkommen til at ringe en af vores tre lokationer. Vi står altid til klar til at guide dig, eller rykke ud hvis det er akut.

  København 33 93 80 80
  Odense 63 17 00 44
  Aarhus 86 21 00 74