Log ind
Logo Mobil menu
Livesending med DVC

Videokonference

Det virtuelle møderum er blevet vigtigere end nogensinde før.
Få rammerne for audiovisuel tovejskommunikation faciliteret af professionelt AV-udstyr.

SEO Day Produktion

DVC hjalp med at afvikle en virtuel konference med 18 oplæg fordelt på 3 virtuelle scener. Udover at filme oplæg, håndterede de også liveforbindelser ind fra flere oplægsholdsholdere og sørgede for at det hele blev streamet ud til vores deltagere. Alt fungerede – DVC er professionelle og vi havde ro i maven – både før og under konferencen.

Udover at have styr på teknikken under selve afviklingen, så var DVC en uundværlig sparingspartner for os i forberedelsen af konferencen. DVC var gode til at forstå vores idéer, men også til at udfordre os og hjælpe med at løfte hele konceptet for konferencen. DVC var ikke ”bare” en teknisk leverandør – de var en uundværlig sparingspartner og fortjener i høj grad en stor del af æren for at konferencen blev en succes.

Vært på Livestream

Andreas Bach-Laursen

Lektor, IBA Kolding

Et videokonferenceanlæg giver dig real time audio og visuel tovejskommunikation i HD-kvalitet. Alt imens du samtidig kan dele PowerPoint, videoklip og anden vigtig information. Vi sørger for lyd, lys og alt andet, der kunne være brug for.

Opkoblingen er enkel og foregår via din lokale internetforbindelse. Det har aldrig været lettere at afholde professionelle møder og konferencer på tværs af tid og sted!

Mød dine kollegaer og kunder virtuelt

Videokonferencer foregår ofte i lukkede systemer, hvor præsentationer, undervisning, informationsdeling og dialog kan foregå klart og tydeligt – uanset fysiske afstande eller tidszoner.

Dansk Video Center hjælper virksomheder med at finde og implementere det udstyr, som gør det virtuelle møderum lige så givende som det fysiske.

Glem de mange timer spildt på transport eller omkostningstunge rejser. Få i stedet et brugervenligt opkoblingspunkt med billeder, der fanger kropssproget og ansigtstrækkene, mens tydelig lyd formidler hvert et ord.

DVC tekniker justere mikrofon
Kamera ved live-event

Undgå misforståelser og fortolkningsfejl
– sig det, som det er!

Et berømt kommunikationscitat lyder: The media is the message. Og desværre forholder det sig ofte sådan, at vores daglige kommunikation via f.eks. e-mail eller telefon giver anledning til misforståelser. Fordi mediet tillader fortolkningsmuligheder.

Fordelen ved videokonference er bl.a., at du kan aflæse kropssprog og opfange alle de nuancer, som er med til at slå budskabet urokkeligt fast. Det – og muligheden for at aflæse modpartens reaktion i samtalen – fjerner fortolkningsrummet, skaber klarhed og giver mødet dets reelle værdi.

Alt dette foregår vel at mærke uden behovet for at være fysisk til stede. Det sparer ikke bare virksomheden penge på rejseomkostninger, men giver medarbejderen tid til sine kerneopgaver og mulighed for bedre balance imellem arbejde og privatliv.

NB! Virtuelle møder og videokonferencer kan naturligvis gemmes digitalt og deles med relevante interessenter.

Logo Luk

Kontakt os

Vi kan hjælpe jer med alt fra mødelokaler til arrangementer. Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for jer.

Kontakt os
Where's the event?*
Where's the event?
Afkrydsningsfelter

Skal det gå stærkt?

Du er mere end velkommen til at ringe en af vores tre lokationer. Vi står altid til klar til at guide dig, eller rykke ud hvis det er akut.

København 33 93 80 80
Odense 63 17 00 44
Aarhus 86 21 00 74