Videokonference

Professionelle løsninger

"

Det er nemmere at samle op på misforståelser, når man kan se hinanden i øjnene

Realtime audio og visuel tovejskommunikation i HD kvalitet

Et videokonference-anlæg giver dig realtime audio og visuel tovejskommunikation i HD kvalitet og gør det samtidig muligt, at vise PowerPoint og videoklip. Selv lydkvaliteten er fremragende.

Opkoblingen er enkel. Selve videokonferencen foregår via din lokale internetforbindelse, hvilket gør det muligt, at anvende det i de fleste mødelokaler og konferencesteder.

Mulighed for, at afholde virtuelle møder mellem afdelinger eller kunder

Virksomheder bruger dagligt mange ressourcer på, at afholde møder, enten de er interne i virksomheden eller eksterne med forretningsforbindelser. Tit foregår disse møder mellem to eller flere destinationer, som kan gøre det besværligt og omkostningstungt at afholde dem. Især når møder skal afholdes i udlandet, kræver det transport, hvilket gør det ressourcetungt for enhver virksomhed. Det er her videokonference kommer ind i billedet.

Et videokonference-anlæg giver dig mulighed for, at afholde virtuelle møder mellem afdelinger eller kunder indenlands eller på tværs af landegrænser.

Videokonference bliver anvendt i mange sammenhæng. Udover konferencer, bliver det også brugt til produktpræsentationer, fjernundervisning, fokusgrupper, salgsmøder mm. Der er ingen grænse for indhold og emner, som videokonference kan anvendes til.

 

Med videokonference kan du undgå misforståelser

En fordel ved at anvende videokonference er, at du kan få budskabet ud til deltagere, som ikke har mulighed for, at være fysisk til stede. Derved sikres det, at kommunikationen kommer ud til alle relevante interessenter til rette tid og sted.

Derudover følger der økonomiske besparelser med, da der ikke er behov for transport, traktement og hotelophold. Endelig ligger der også en væsentlig tidsbesparelse, der giver mere tid på arbejdet og ikke mindst med familien.

Ofte foregår vores daglige kommunikation via E-mail eller telefon, hvilket giver mulighed for, at indholdet kan misforstås enten i forhold til teksten eller i forhold til sprogbruget under telefonsamtalen. Med videokonference kan du undgå disse misforståelser, da det jo foregår som en tovejskommunikation og du har her mulighed for at sikre, at alle har forstået budskabet. Kropssproget fra deltagerne kan også give et vink om, hvor godt de har modtaget og forstået kommunikation, da du hurtigt kan aflæse modpartens reaktion i samtalen og derved give dig et vink om der er en positiv eller negativ opfattelse af den givende situation.

Kontakt os

Vi kan hjælpe jer med alt fra mødelokaler til arrangementer. Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for jer.

Kontakt os
Afkrydsningsfelter

Skal det gå stærkt?

Du er mere end velkommen til at ringe en af vores tre lokationer. Vi står altid til klar til at guide dig, eller rykke ud hvis det er akut.

København 33 93 80 80
Odense 63 17 00 44
Aarhus 86 21 00 74