Log ind
Logo Mobil menu
DVC messer

Udstillinger og Messer

Tag udstillingen eller messen til næste niveau.
Vi drukner støjen ved at opsætte digitale rammer, som matcher dine behov og zoomer ind på dine budskaber og produkter.

Thomas Messe DVC

Vi hjælper med perfekt planlægning og eksekvering

Store udstillinger og messer er ofte præget af en hektisk atmosfære. Heldigvis kan Dansk Video Center som din professionelle partner klare hele din AV-opsætning.

Vi tilbyder alt det udstyr, du har brug for i din kommunikation og produktfremvisning: Plasmaskærme, trådløse mikrofoner, interaktive informationsstandere, videoafspillere, computere og hele lyd- og lysanlæg etc.

Fordi vi ved, at du forventer perfektionisme og ordentlig æstetik, tilpasser vi gerne designet i samarbejde med eventuelle dekoratører og reklamebureauer. Det sikrer en perfekt afspejling af produkter og image.

Vi er naturligvis med hele vejen i rådgivning, planlægning og eksekvering af AV-udstyret til din udstilling. På større udstillinger tilbyder vi endda teknikere, som opstarter standenes teknik, før udstillingen åbner. Teknikkerne fører naturligvis også løbende tilsyn, så du får den bedste sikkerhed – kombineret med en finish, der kan matche ethvert ønske.

Logo Luk

Kontakt os

Vi kan hjælpe jer med alt fra mødelokaler til arrangementer. Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for jer.

Kontakt os
Where's the event?*
Where's the event?
Afkrydsningsfelter

Skal det gå stærkt?

Du er mere end velkommen til at ringe en af vores tre lokationer. Vi står altid til klar til at guide dig, eller rykke ud hvis det er akut.

København 33 93 80 80
Odense 63 17 00 44
Aarhus 86 21 00 74