Log ind
Logo Mobil menu

Lysudlejning

Den rette belysning er fundamental, når der skal etableres et fokuspunkt.
Professionel lysproduktion kan både fremhæve personer og produkter samt arbejde med stemninger.

Vi leverer lysopsætning til konferencer, messer, videooptagelser, live streaming og meget mere!

Scene lys DVC

Professionel lysudlejning til events, udstilling, konferencer og video

Forestil dig at følge en begivenhed fra en kold og mørk scene. Nej, vel? Lys skaber liv og energi. Derfor er det strengt nødvendigt for at give publikum en ordentlig oplevelse.

Dansk Video Center leverer lysudlejning af professionelt lys til både møder, konferencer, events, udstilling, messer og videooptagelse. Korrekt lysopsætning gør det muligt at rette fokus og skabe stemninger. Derfor er lyset en essentiel del af produktionen, fordi det præger publikummets indtryk og sikrer deres opbakning til begivenheden.

Vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige opsætning af lys til dit arrangement. Tag os med på råd og sammen skaber vi den perfekte stemning og oplevelse begivenheden. 

Få lysproduktion til dine behov

Det visuelle udtryk er alfa og omega. Selv en lille ændring i lyssætningen kan fuldstændigt ændre udtrykket. Hos Dansk Video Center hjælper vi dig med at ramme lyset spot-on. Få bl.a. hjælp til:

Udstilling, messer og konference – Få både lys, lyd og AV-udstyr til dine behov. Vi hjælper på både lille og stor skala med rådgivning og opsætning. Vi bidrager med stor erfaring fra både danske og internationale events.

VideoproduktionUanset om det er live streaming, videokonference eller en produktion af marketingsmateriale m.m., dækker vi dig hele vejen rundt. Få hjælp til at skabe den rette atmosfære – og få den professionelle produktion, du fortjener.

Kontakt os gerne og hør hvordan vi kan levere lysudlejning til dine behov.

Laser lys DVC

Lys- & lydfestivalen Luminis 

Vores lys og lyd installationer er blevet en fast del af Egeskovs slots lysfestivaler i vinterferien og til Halloween. Her har vi for 8 år i træk leveret både interaktive lysshows, talende træer, lasershows, samt UV-lys. 

Videoen her viser lidt fra Luminis 2023. 

Tag os med på råd fra start og få en professionel AV-løsning til dit event. Kontakt os for en uforpligtigende snak om dit næste arrangement.

Logo Luk

Kontakt os

Vi kan hjælpe jer med alt fra mødelokaler til arrangementer. Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for jer.

Kontakt os
Where's the event?*
Where's the event?
Afkrydsningsfelter

Skal det gå stærkt?

Du er mere end velkommen til at ringe en af vores tre lokationer. Vi står altid til klar til at guide dig, eller rykke ud hvis det er akut.

København 33 93 80 80
Odense 63 17 00 44
Aarhus 86 21 00 74