Log ind
Logo Mobil menu
Live med DVC

Live streaming

Nå dit publikum med live streaming til sociale medier eller personlige videorum.
Vi hjælper din virksomhed med professionelt udstyr og transmittering.

Professionel rådgivning om streaming udstyr til dit event

Få den bedste løsning med professionelt AV-udstyr fra Dansk Video Center. Vi leverer teknikken, du har brug for, og vejleder dig til den optimale løsning. Uanset om det er live streaming til sociale medier eller oprettelse af personlige videorum er vores erfarne team klar til at hjælpe din virksomhed med den rette teknologi. Vi forstår vigtigheden af at matche dine behov, og vores rådgivning bygger på årtiers erfaring inden for AV-branchen.

Vi er dedikerede i at levere topkvalitet i teknologi og service. Vores erfaring siden 1986 gør os til førende inden for rådgivning, salg, leje og installation af AV-løsninger til erhvervslivet.

Kontakt Dansk Video Center i dag for at sikre dit arrangement den bedste AV-løsning. Vi er her for at levere professionelt udstyr og topkvalitets service, så dit event bliver en succes.

Knivskarpt livestreaming udstyr til dit arrangement

Når det kommer til live streaming og streaming udstyr, gør vi det let for dig at nå dit publikum. Hos Dansk Video Center er vi specialiserede i at streame foredrag, events og meget mere. 

Uanset om du har brug for et enkelt computer-tilsluttet kamera eller et større setup med videoproduktion, skærme, øresnegle, lys og andet hardware, gør vi det legende let for dig. Vores professionelle live-streaming service dækker alt fra møder til konferencer. Vi kan streame på platforme som Facebook og Youtube eller lukkede møder med adgangskode.

Du får en sceneopsætning, hvor rampelyset rammer spot on, mikrofonlyden er klar og billedet bliver sendt i højeste opløsning. Takket være brugen af flere kameraer, fanger vi altid værterne fra den rette vinkel. Med virkemidler som øresnegle kan værterne let kommunikere med gæster og ’studiet’ under f.eks. en Q&A-session.

Vi tilføjer det professionelle touch med titelskiltning, logoer og integration af billeder og statistikker. Du kan naturligvis også forevige dit event og gøre det til et Video-On-Demand tilbud.

Online banko hos ungdommens Røde Kors med streaming udstyr fra DVC

Dansk Video Center har haft privilegiet af at hjælpe Ungdommens Røde Kors med at facilitere et fejlfrit online banko-event for deres medlemmer. Vi forstår vigtigheden af at præsentere afsendervirksomheden. Derfor leverede vi er højkvalitets setup af streaming udstyr, der inkluderede 3 kameraer, 6 skærme og 2 øresnegle til værterne. Vores mål er at sikre, at ethvert arrangement reflekterer professionalisme og kvalitet – og vi vil meget gerne hjælpe med dit live stream event. 

Kæmpe tak til DVC – Dansk Video Center for deres eksemplariske service, da vi afholdte ‘Online Banko for Fællesskabet. Vi vil se frem til at samarbejde med DVC adskillige gange igen i fremtiden!

Logo Luk

Kontakt os

Vi kan hjælpe jer med alt fra mødelokaler til arrangementer. Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for jer.

Kontakt os
Where's the event?*
Where's the event?
Afkrydsningsfelter

Skal det gå stærkt?

Du er mere end velkommen til at ringe en af vores tre lokationer. Vi står altid til klar til at guide dig, eller rykke ud hvis det er akut.

København 33 93 80 80
Odense 63 17 00 44
Aarhus 86 21 00 74