Log ind
Logo Mobil menu
Tolkeboks

Tolkeanlæg

Få de seneste løsninger inden for tolkeanlæg.
Vi leverer både den professionelle rådgivning og kvalitetsudstyret.

Tolkeboks

Tolkeproduktion og tolkebokse

Lad ikke sproget blive en barriere. Vi leverer tolkeproduktioner til både store og små opsætninger. Vi har løsningen til 1:1-tolkning, såvel som til store møder og forsamlinger med deltagere fra forskellige lande.

Dansk Video Center råder over verdens førende produkter og tolkebokse – med plads til 2 eller 3 personer. Tolkeboksene er udstyret med udluftning, bordplade og lys, så tolkene har de bedste arbejdsbetingelser.

Bemærk desuden, at vores løsninger er modulerbare og fleksible, så vi kan tilpasse designet til det pågældende miljø.

Hvisketolk / Tourguide

Skal brugervenligheden være helt i top? Så book vores kvalitets hvisketolke sæt! Her kan teknikken nemt betjenes og håndteres. Brugerne kan nemt selv indstille deres headset, og kan dermed selv vælge hvilken kanal de lytter med på. 

Med et hvisketolke sæt har du fuld fleksibilitet! Hos Dansk Video Center har vi disse kompakte tourguide-systemer, som du nemt kan tage med dig ud på opgaver. 

Sættet kan kombineres med resten af vores professionelle tolke- og lydudstyr. 

 

DVC på tolkejob

Simultantolkning

Brug for en tolkeløsning til et internationalt publikum? Dansk Video Center leverer simultantolkning til flere forskellige sprog.

Vi designer naturligvis produktionen specifikt efter behov – og sørger for, at den er så brugervenlig som mulig for både tolke og gæster.

Er der ikke plads til en tolkeboks, tilbyder vi desuden Sennheisers hvisketolkeanlæg (turguide-system). Dette er velegnet til rundvisninger eller mindre møder.

Kontakt os gerne for at høre, hvordan vi hjælper med at knuse sprogbarrieren.

Logo Luk

Kontakt os

Vi kan hjælpe jer med alt fra mødelokaler til arrangementer. Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for jer.

Kontakt os
Where's the event?*
Where's the event?
Afkrydsningsfelter

Skal det gå stærkt?

Du er mere end velkommen til at ringe en af vores tre lokationer. Vi står altid til klar til at guide dig, eller rykke ud hvis det er akut.

København 33 93 80 80
Odense 63 17 00 44
Aarhus 86 21 00 74