Log ind
Logo Mobil menu
Lydpult - DVC

Live streaming Aarhus

Vi tilbyder livestreaming af arrangementer i Aarhus og omegn
til sociale medier eller personlige videorum.

 

Logo Luk

Kontakt os

Vi kan hjælpe jer med alt fra mødelokaler til arrangementer. Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for jer.

Kontakt os

Hvor afholdes arrangementet?*
Hvor afholdes arrangementet?

Afkrydsningsfelter

 

Skal det gå stærkt?

Du er mere end velkommen til at ringe en af vores tre lokationer. Vi står altid til klar til at guide dig, eller rykke ud hvis det er akut.

København
33 93 80 80
Kontakt os idag
DVC's hold af dygtige teknikere

Livestream dit event med DVC

Hos Dansk Video Center kan vi hjælpe dig med organisering og gennemførsel af live streaming af små som store events i Aarhus. Vi hjælper dig med at designe og planlægge streaming af dit event og tilbyder rådgivning omkring, hvilke platforme eventet skal streames fra. Vi stiller det rette udstyr til rådighed, så lyd, billede og lys alt sammen er spot on.

Vi tilbyder live streaming af alt fra foredrag og seminarer til konkurrencer og shows. Uanset størrelsen eller omfanget af dit event kan vi sørge for optimal kvalitet af din live streaming i både store og små lokaler.

Hvorfor skal jeg bruge livestreaming?

Livestreaming giver dig muligheden for at nå ud til mange mennesker fra en enkelt lokation. Den fysiske størrelse på arrangementet spiller ingen rolle for outreachet på din livestream. Det giver dig muligheden for at nå ud til tusindvis af mennesker fra et forholdsvist lille lokale.

Med livestreaming får tilskuerne muligheden for at komme tættere på arrangementet, selvom deres fysiske lokation måske er langt væk fra eventet. De kan deltage i arrangementet derhjemme eller på farten, både i Danmark og i udlandet. Folk kan se med fra hele verden.

 

DVC - AV Udstyr

Spar tid og penge med livestreaming

Livestreaming af arrangementer har en række fordele over fysiske arrangementer, og derfor er det de sidste par år blevet mere populært verden over.

Ved at afvikle dit arrangement online reducerer du smittefaren ved arrangementet mærkbart, da det kun er arrangørerne, der kan smitte hinanden. Man undgår de mange, tætsiddende, smittebærende tilskuere. Derudover slipper tilskuerne for transporten til og fra eventet, hvilket sparer tid, penge og belastning på klimaet.

En livestream af selv store arrangementer kan ofte bedre betale sig end direkte TV-transmission, både fordi det er billigere, men også fordi det giver mulighed for at modtage og svare på spørgsmål fra publikum.

Livestreaming til alle platforme

Uanset hvilken digital platform dit publikum befinder sig på, kan vi hjælpe med målrettet livestreaming lige dér, hvor du oplever størst interaktion. Det kan være, men begrænser sig ikke til livestream på følgende platforme:

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Twitch
  • TikTok
  • Microsoft Teams
  • Zoom
  • Google Meet

Livestreaming med det rigtige udstyr

Når vi stiller op til at forberede og afvikle livestreaming af dit event, har vi hele setupet med. Det gælder kameraer, lys, mikrofoner, øresnegle, storskærme og alt andet, der skal til for at afvikle livestreamingen. Vi medbringer også det nødvendige antal af hvert slags udstyr, så vi eksempelvis altid fanger taleren fra den bedste vinkel med kameraerne og lysene. Vi sørger også for et professionelt udtryk på din livestreaming ved at inkludere logo, grafikker, statistikker og alt andet, der har relevans for arrangementet.

Forevig eventet som Video-On-Demand

Vil du gerne tilbyde seerne, at de kan se arrangementet efterfølgende som Video-On-Demand, kan vi også hjælpe med det. På den måde kan folk nyde og få noget ud af arrangementet lang tid efterfølgende. Hvis du ønsker en livestream af dit event, så henvend dig til os med en beskrivelse af dit arrangement og ønsker hertil, og vi vil hurtigst muligt vende tilbage til dig med et tilbud. Hvis du laver en dybdegående beskrivelse, kan vi give dig en mere realistisk pris. Du kan kontakte os på telefon, mail eller via kontaktformularen.

Kamera ved live-event
Logo Luk

Kontakt os

Vi kan hjælpe jer med alt fra mødelokaler til arrangementer. Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for jer.

Kontakt os
Where's the event?*
Where's the event?
Afkrydsningsfelter

Skal det gå stærkt?

Du er mere end velkommen til at ringe en af vores tre lokationer. Vi står altid til klar til at guide dig, eller rykke ud hvis det er akut.

København 33 93 80 80
Odense 63 17 00 44
Aarhus 86 21 00 74