Log ind
Logo Mobil menu
Livesending med DVC

Livestreaming Fyn

Fra vores kontor i Odense tilbyder vi livestreaming på hele Fyn
Vi hjælper dig med livestreaming af store som små events

 

Logo Luk

Kontakt os

Vi kan hjælpe jer med alt fra mødelokaler til arrangementer. Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for jer.

Kontakt os

Hvor afholdes arrangementet?*
Hvor afholdes arrangementet?

Afkrydsningsfelter

 

Skal det gå stærkt?

Du er mere end velkommen til at ringe en af vores tre lokationer. Vi står altid til klar til at guide dig, eller rykke ud hvis det er akut.

København
33 93 80 80
Kontakt os idag
Røde Kors Live banko

Få en livestream som er værd at se

Hos Dansk Video Center tilbyder vi professionel livestreaming på Fyn. Vi har et team af erfarne producenter og teknikere, der sørger for, at du får en kvalitetsfuld livestreaming-produktion. Fra vores lokation i Odense står vi klar til at hjælpe jer med livestreaming på hele Fyn. Fra vores lokationer i Odense, København og Aarhus kan vi faktisk dække det meste af Danmark.

Vi har avancerede kameraer og lydudstyr, der sikrer en god visuel og auditiv oplevelse for seerne. Derudover tilbyder vi også muligheden for at tilføje grafik, tekst og andre elementer til livestreamingen for at gøre den endnu mere engagerende.

Vi kan også optage og redigere videoer, når livestreamingen er slut, så man kan dele dem på sociale medier eller andre platforme. Det er dét, der gør os til en fuldserviceleverandør inden for livestreaming på Fyn.

Livestreaming på alle platforme

En af de store fordele ved at vælge os som din leverandør af livestreaming er, at vi tilbyder livestreaming på enhver platform, fra de mest populære sociale medier, som Instagram, YouTube, Tiktok, til tidens bedste videokonferencesoftwares, som alle bruger, såsom Zoom eller Teams. Dette betyder, at I kan streame lige dér, hvor modtageren befinder sig.

Livestreaming på sociale medier er blevet en populær måde at nå ud til et større publikum og interagere med dem i realtid. Livestreaming på sociale medier kan være en god måde at skabe engagement og konvertere seere til kunder eller følgere. Det er også en god måde at udtrykke sit brand på. Der findes mange forskellige platforme, der tilbyder mulighed for at gennemføre livestreaming, så det er vigtigt, at I vælger den platform, der passer bedst til jeres behov. Med livestreaming kan man være tæt på hinanden, uden at man behøver, at være i samme rum.

Vi tilbyder livestreaming på følgende platforme og mange flere:

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Twitch
  • TikTok
  • Microsoft Teams
  • Zoom
  • Google Meet
Livestreaming
Konference - Stand up - storskærm

Livestreaming af store som små events

Vi tilbyder professionel livestreaming af både store og små events. Uanset om det er et stort firmaarrangement, en konference eller et ekstravagant show, så har vi de rette værktøjer og kompetencer til at levere professionel livestreaming.

Vi sørger for alt fra teknisk opsætning til produktion og efterbehandling, så du kan bruge den ekstra tid på at fokusere på at gennemføre det event, du har planlagt. Uanset om du skal livestreame et stort event eller en mindre begivenhed, så kan vi hjælpe dig med at levere en professionel og kvalitetsfuld livestreaming-produktion.

Hvorfor skal du vælge Dansk Video Center?

Der er mange gode grunde til at vælge Dansk Video Center som leverandør af livestreaming. Vores kompetente og erfarne medarbejdere sikrer livestreaming i højeste kvalitet med uovertruffen billede og lyd. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre, at de får præcis den livestreaming-løsning, de har brug for.

Alt i alt er vi et pålideligt valg, hvis du ønsker professionel og kvalitetsfuld livestreaming af dit event. Vælg DVC og få en kvalitetsfuld livestreaming-produktion, der vil imponere dit publikum og skabe engagement. Kontakt os i dag for at høre mere om vores tilbud.

DVC's hold af dygtige teknikere
Logo Luk

Kontakt os

Vi kan hjælpe jer med alt fra mødelokaler til arrangementer. Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for jer.

Kontakt os
Where's the event?*
Where's the event?
Afkrydsningsfelter

Skal det gå stærkt?

Du er mere end velkommen til at ringe en af vores tre lokationer. Vi står altid til klar til at guide dig, eller rykke ud hvis det er akut.

København 33 93 80 80
Odense 63 17 00 44
Aarhus 86 21 00 74