Log ind
Logo Mobil menu
Afvikling DVC

Livestreaming København

Vi tilbyder livestreaming af alle arrangementer i Københavnsområdet
til store events eller lokale møder

 

Logo Luk

Kontakt os

Vi kan hjælpe jer med alt fra mødelokaler til arrangementer. Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for jer.

Kontakt os

Hvor afholdes arrangementet?*
Hvor afholdes arrangementet?

Afkrydsningsfelter

 

Skal det gå stærkt?

Du er mere end velkommen til at ringe en af vores tre lokationer. Vi står altid til klar til at guide dig, eller rykke ud hvis det er akut.

København
33 93 80 80
Kontakt os idag
DVC's hold af dygtige teknikere

Livestreaming af live events

Vi i Dansk Video Center kan hjælpe dig med planlægning og orkestrering af streaming af dit arrangement. Uanset om det er et mindre firmamøde eller en storstilet konference i eller uden for København. Vi hjælper dig med at streame dit arrangement til de rette mennesker gennem en række kanaler og tilbyder rådgivning vedrørende opsætning, platforme og meget mere. Vi sørger for det rigtige udstyr, så lyd, billede og lys er helt i top.

Livestreaming er ved at blive en større del af vores kultur; det giver os mulighed for at forbinde mennesker uden nogen geografiske begrænsninger. Uanset størrelsen eller omfanget af dit arrangement, kan vi garantere, at din live stream er af højeste kvalitet, uanset om du er vært i en stor sal eller et lille mødelokale.

Hvem har gavn af livestreaming?

Livestreaming af begivenheder er stigende verden over på grund af dets mange fordele. Livestreaming har en række fordele for både afsenderen og modtageren. Tilskuerne får mulighed for at deltage uanset, hvor de befinder sig henne. Selvom deres fysiske placering er langt fra København, eller hvor eventet nu måtte finde sted, kan de føle, at de er lige der, hvor arrangementet foregår. For afsenderen har livestreaming en del logistiske fordele. Den måske største logistiske fordel er, at man ikke behøver tænke på, hvordan man får plads til alle deltagerne, men blot hvor man skal placere kameraerne for, at tilskuerne får den bedst mulige oplevelse.

At holde dit arrangement online har også nogle fordele, hvis du er bekymret for sundhedsrisiciene forbundet med store sammenkomster. Ved store, fysiske arrangementer opstår der en sundhedsrisiko, hvis blot en eller få af deltagerne er syge, især hvis stolene er placeret tæt op og ned af hinanden. Det kan man undgå, når man livestreamer arrangementer, hvor folk kan deltage fra hele verden.

Man kan naturligvis også lave et kombineret online og fysisk arrangement, hvor man gør plads til det antal fysiske deltagere, man kan, og også vælger at transmittere online til alle de andre, der gerne vil være med. Det giver mulighed for reaktioner fra og interaktioner med det fysiske publikum, som kan løfte stemningen til hele arrangementet. Livestreaming bliver fortsat mere populært, især for dem med et behov for at nå ud til mange mennesker på én gang.

Laser lys DVC

Live streaming fra det bedste perspektiv

Når du vælger at livestreame dit event med os, sørger vi selvfølgelig for, at alting er, som det skal være. Vi medbringer op til flere kameraer og anbringer dem, så arrangementet bliver vist fra de bedste vinkler. Vi sørger selvfølgelig også for den rigtige lyd- og lyssætning, med lys og mikrofoner, så tilskuerne kan se og høre, hvad der foregår. Vi sikrer også en professionel formidling på din livestream. Det gør vi bl.a. ved at inkludere dit logo og eventuelle grafikker og statistikker til billedet, så du har de bedste forudsætninger for at få dit budskab igennem.

Live stream til dine medarbejdere

Som arbejdsgiver kan du også drage fordel af live streaming, når du skal levere information til dine medarbejdere. Det er ikke en selvfølge, at man har et lokale, hvor alle ansatte kan være, og selv hvis man har et sådant lokale, kan det være tidskrævende at klargøre det. Er det en virksomhed med flere lokationer, kan det også være til stort besvær at kommunikerer med alle ansatte. Med live streaming kan man samle medarbejdere på tværs af kontorer og lokationer og give dem en fælles meddelelse. Live streaming kan bl.a. bruges til afholdelse af møder, foredrag, konferencer, seminarer, webinarer, generalforsamlinger og meget mere. Det er de sidste par år især blevet populært at udskifte sit seminar med et webinar, så man bl.a. kan mindske smitte og transport.

Livestreaming til alle platforme

Uanset hvor dit publikum er, kan vi hjælpe dig med at nå dem med skræddersyet livestreaming. Vi kan bl.a. livestreame på følgende platforme, men vi er fleksible og har også mulighed for at streame andre steder, hvis du har et særligt ønske om platformen:

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Twitch
  • TikTok
  • Microsoft Teams
  • Zoom
  • Google Meet

Gem begivenheden som en Video-On-Demand oplevelse

Vi kan også hjælpe dig med at gøre begivenheden tilgængelig for seerne bagefter som Video-On-Demand. Således giver du folk muligheden for at opleve arrangementet, selvom de ikke kunne være med live. Omvendt kan folk, der var med til arrangementet, få muligheden for at se det igen, hvis de føler, der var noget, der var særligt lærerigt, spændende, underholdende eller noget helt andet. Vi er ikke kun eksperter i sikker livestreaming, men vi har også omfattende erfaring med videoproduktion. Vi kan lave videoer til ethvert formål, så du kan trygt overlade produktionen af din Video-On-Demand ydelse til os.

Hvis du har behov for at livestreame et event, så henvend dig til os med en beskrivelse af dit arrangement, så vil vi hurtigst muligt vende tilbage til dig med vores bedste tilbud. Du kan kontakte os på telefon, mail eller via kontaktformularen. Vi har kontorer i København, Odense og Aarhus.

Live streaming fra operationsstue
Logo Luk

Kontakt os

Vi kan hjælpe jer med alt fra mødelokaler til arrangementer. Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for jer.

Kontakt os
Where's the event?*
Where's the event?
Afkrydsningsfelter

Skal det gå stærkt?

Du er mere end velkommen til at ringe en af vores tre lokationer. Vi står altid til klar til at guide dig, eller rykke ud hvis det er akut.

København 33 93 80 80
Odense 63 17 00 44
Aarhus 86 21 00 74