Log ind
Logo Mobil menu
Afvikling DVC

Storskærm København

Hos Dansk Video Center hjælper vi med afvikling af storskærmsarrangementer
Vi kan også hjælpe med leje og opsætning af projektor og lærred i København

 

Logo Luk

Kontakt os

Vi kan hjælpe jer med alt fra mødelokaler til arrangementer. Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for jer.

Kontakt os

Hvor afholdes arrangementet?*
Hvor afholdes arrangementet?

Afkrydsningsfelter

 

Skal det gå stærkt?

Du er mere end velkommen til at ringe en af vores tre lokationer. Vi står altid til klar til at guide dig, eller rykke ud hvis det er akut.

København
33 93 80 80
Kontakt os idag
Konference set-up DVC

Lej storskærm i København og omegn

Hos Dansk Video Center har vi et bredt udvalg af professionelle storskærme til enhver form for arrangement. Vores lysstærke storskærme er udstyret med høj opløsning og sikrer, at dine præsentationer, billeder, videoer eller lignende bliver set i krystalklart billede.

Vores storskærme er velegnede til en række forskellige arrangementer, herunder konferencer, messer, produktlanceringer, kulturbegivenheder, koncerter og sportsevents.

Ved at vælge Dansk Video Center som din udlejer af storskærme, kan du være sikker på, at du får et produkt af høj kvalitet, der vil gøre en forskel for dit arrangement. Kontakt os i dag for at høre mere om vores udlejningsmuligheder og for at bestille dine storskærme.

Lej projektor og lærred i København og omegn

Vi tilbyder også leje af projektor med lærred, så du får optimal billedkvalitet. Vores projektorer er professionelle og kan vise billeder i flere størrelser og formater, herunder 16:9, 16:10 og det gamle tv format 4:3. Med en den rigtige projektor kan du opleve skarpe og klare billeder med en høj kontrast og en stærk lysstyrke.

Hos Dansk Video Center vægter vi kvalitet højt, og vores professionelle projektorer er ingen undtagelse. De er udstyret med alle de nødvendige funktioner, der sikrer den bedste projektion. Lej en projektor og et lærred hos DVC til dit arrangement i eller omkring København, hvis du vil opleve dine billeder i den højeste kvalitet. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dit formål.

Forskellen på en almindelig og en professionel projektor

Forskellen mellem en almindelig projektor og en professionel projektor er stor. Almindelige projektorer har ofte en lavere lysstyrke og kontrast, hvilket resulterer i dårligere billeder, når de projiceres på et stort lærred eller en hvid væg. Professionelle projektorer har derimod en højere lysstyrke og kontrast, så du kan opleve billederne i deres fulde skønhed.

DVC's hold af dygtige teknikere
Skærme til montering

Storskærm eller projektor med professionel opsætning

Når du lejer en storskærm eller projektor hos Dansk Video Center, kan du være sikker på en professionel opsætning, så dit arrangement forløber bedst muligt. Vores erfarne teknikere tager sig af alt, hvad der vedrører teknikken, så du kan fokusere på dit arrangement og sikre, at dine gæster får en god oplevelse.

Vi har teknikken i orden

Vi sørger for, at alle kabler er korrekt tilsluttet, så du undgår eventuelle forstyrrelser under dit arrangement. Vi tjekker også enhver mikrofon for at sikre, at alle talere kan blive hørt klart og tydeligt.

Vi har også en bred vifte af video omformere, så du kan opleve dine videoer i den højeste kvalitet. Vores teknikere kan hjælpe dig med at vælge den rigtige omformer til dit arrangement, så du kan være sikker på, at alle videoer ser skarpe og klare ud.

Hos Dansk Video Center ønsker vi, at du kan koncentrere dig om selve arrangementet, uden at skulle bekymre dig om teknikken. Vi er her for at hjælpe dig med alt, hvad der vedrører teknikken, så du kan fokusere på dit budskab og sikre, at dit arrangement forløber problemfrit. Henvend dig til os med specifikationerne for dit event i dag, og lad os hjælpe dig med at gøre dit arrangement til en succes.

Projektor eller storskærm?

Om det er projektoren eller storskærmen, du skal bruge, afhænger af dit formål og din specifikke situation. Hvis du ønsker at opleve større billeder med en høj kvalitet, kan en projektor være det bedste valg. Projektorer giver dig mulighed for at projicere billeder på et lærred, og de kan opleves med mere dybde end en storskærm.

Men hvis du ønsker en fast installation med en altid tændt skærm, kan en storskærm være et bedre valg. Storskærme er ofte mere bekvemme at bruge, da du ikke skal bekymre dig om justering af projektorerne eller opstilling af lærrederne.

Arrangement for få eller mange mennesker?

Om det er en storskærm eller en projektor, der er den bedste løsning til dit arrangement afhænger også af, hvor mange mennesker der er til arrangementet, og hvor langt de sidder fra skærmen eller lærredet. Vi har skærme fra 24″ til 103″ og lærreder på op til 20 meter i bredden.

Det er også værd at overveje, hvor du vil bruge den – hvis du har et stort og lyst rum, vil en projektor muligvis fungere bedre, mens en storskærm kan være bedre egnet til mindre rum eller rum med mindre lys.

Hvis du ønsker dybdegående rådgivning omkring, hvorvidt du skal vælge en projektor eller en storskærm, er du velkommen til ringe til os på tlf nr 33 93 80 80, skrive en mail til os på kbh@dvc.dk eller udfylde kontaktformularen ved at trykke på knappen øverst eller nederst på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

DVC afvikler på Børsen
DVC tekniker justere mikrofon

Råd og vejledning

Hos Dansk Video Center har vi en passion for at levere den bedste service og support til vores kunder. Derfor står vi til rådighed med mere end bare udlejning af professionelt av udstyr. Vores dedikerede team af eksperter har ikke blot en dyb forståelse for udstyret, men også for afholdelse af en bred vifte forskellige arrangementer, og vi er altid klar til at rådgive og vejlede jer om, hvordan I kan få mest muligt ud af jeres udstyr.

Mere end 35 års erfaring

Hos DVC er vi stolte over at have mere end 35 års erfaring med at udleje AV udstyr og afholde arrangementer. Gennem årene har vi samarbejdet med en bred vifte af kunder, lige fra store virksomheder til mindre organisationer, og vi har opbygget et ry for at levere udstyr af høj kvalitet og en uovertruffen service.

Vores erfaring har lært os, at det er den personlige tilgang og en dyb forståelse for vores kunders behov, der skaber den bedste oplevelse. Derfor arbejder vi tæt sammen med vores kunder for at sikre, at deres arrangementer går glat og uden besvær. Fra rådgivning om det rette udstyr til opstilling på dagen. Vi tager os af det hele, så vores kunder kan fokusere på det, der er vigtigst for dem – deres budskab og deres gæster.

Landsdækkende udlejning af projektor og storskærm

Med vores afdelinger i København, Aarhus og Odense, er vi i stand til at tilbyde udlejning af av udstyr i hele Danmark.

Vores udvalg af udstyr omfatter alt fra storskærme til projektorer, og vi har løsninger, der passer til enhver type arrangement, stort eller lille. Uanset om du planlægger en konference, en produktpræsentation eller en begivenhed i det private rum, har vi det udstyr, du har brug for.

Altid høj kvalitet

Vi har et stærkt fokus på god kvalitet og service, og vi arbejder hårdt for at sikre, at vores kunder får den bedste oplevelse muligt. Vores medarbejdere har den nødvendige erfaring og ekspertise til at levere og opstille udstyret på den mest effektive måde, og vi er altid klar til at hjælpe dig med at opnå det perfekte resultat.

Så hvis du søger en pålidelig udbyder af av udstyr til dit næste arrangement, kan du stole på, at DVC har, hvad der skal til for at gøre dit arrangement til en succes. Kontakt os i dag for at finde ud af mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Logo Luk

Kontakt os

Vi kan hjælpe jer med alt fra mødelokaler til arrangementer. Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for jer.

Kontakt os
Where's the event?*
Where's the event?
Afkrydsningsfelter

Skal det gå stærkt?

Du er mere end velkommen til at ringe en af vores tre lokationer. Vi står altid til klar til at guide dig, eller rykke ud hvis det er akut.

København 33 93 80 80
Odense 63 17 00 44
Aarhus 86 21 00 74