VIDEO

Professionel videoproduktion

Video produktion

Vi har mange års erfaring med håndtering af kamera og video. Hvad enten det er Live-produktion til TV, Streaming eller storskærm. Efterredigering af optaget materiale, eller optagelse af møder. 

〉 Storskærmproduktion

Ved større events og shows kan det være en fordel at vælge en storskærmproduktion. Det giver publikum ude i salen mulighed for bedre at se hvad der foregår på scenen og derved bedre mulighed for at skabe interaktion. 

Med vores remote kameraer kan vi hurtigt og effektivt lave flerskudsproduktioner, der giver en god og levende effekt på skærmen.  

Har man valgt en storskærmsproduktion, tilbyder vi naturligvis at man benytter dette signal til LIVE-streaming. Man får dermed et professionelt produkt i høj kvalitet, som man kan vise til kunder og publikum uden for salen.

〉 Efterredigering

Vi tilbyder efterredigering af optaget videomateriale. Hvad enten det er til:

    • Reklamefilm

    • Dokumentering af møde

    • Stemningsfilm fra event eller udstilling

Vi har naturligvis mulighed for at indsætte Titler og Logoer i videoen.

Få et produkt i god kvalitet som du kan bruge på din hjemmeside eller de sociale medier. 

〉 Optagelse 

Har du et møde eller et event der skal dokumenteres, håndterer vi naturligvis også det. Vi kan enten være fluen på væggen der dokumenterer din udstilling uden at forstyrre flowet på standen. Eller vi kan hjælpe med at interviewe oplægsholdere, debatører eller andre optrædende til dit event. 

led væg modul
  • Storskærmsproduktion

  • Efterredigering

  • Optagelse af møder

led væg modul

Kontakt os for at høre mere

Kontakt os for at høre hvordan vi bedst hjælpe dig i mål med din vision. Vi hjælper gerne med spørgsmål om alt fra det tekniske til det visuelle. 

Kontakt Os