Log ind
Logo Mobil menu

Videoproduktion Odense

Live med DVC

Vi laver skræddersyede løsninger indenfor videoproduktion og efterredigering

Vi forstår, at hver video har sit unikke formål, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger inden for videoproduktion og efterredigering. Uanset om det er reklamevideoer, produktpræsentationer eller optagelser af vigtige møder, står Dansk Video Center klar til at imødekomme dine behov og omsætte dine visioner til virkelighed.

Vi imødekommer dine behov og tilbyder et bredt spektrum af videoproduktionstjenester – herunder reklamevideoer, produktpræsentationer og optagelser af møder. Med mange års erfaring inden for håndtering af kameraer og video samt efterredigering sikrer vi, at dine videoer opnår den ønskede professionalisme og kvalitet. Vores team af dedikerede eksperter arbejder tæt sammen med dig, så vi sammen kan sørge for, at du bliver tilfreds med det endelig resultat. 

Vi sørger for knivskarp redigering af din videoproduktion 

Når det kommer til efterredigering, har vores dedikerede team af eksperter ét mål for øje: at omsætte din vision til virkelighed. Vi tilbyder omhyggelig klipning, redigering og tilføjelse af nødvendige elementer for at skabe en professionel video. Vores fokus er ikke kun på det visuelle aspekt, men også på at sikre knivskarp lyd.

Efterredigeringen egner sig særligt godt til: 

  • Reklamefilm
  • Dokumentering fra møder
  • Stemningsfilm fra udstillinger eller events

Vi håndterer enhver opgave, du stiller os, og inkluderer også tilknytning af logo og titler i videoen. Det færdige produkt er velegnet til din hjemmeside eller sociale medier og leveres med høj og professionel kvalitet. Vi sikrer høj og professionel kvalitet af det audiovisuelle produkt. 

Kamera ved live-event
Robotkamera

Videoproduktion i Odense med professionelt udstyr

Vores professionelle udstyr sikrer videoproduktioner i høj kvalitet. Vores professionelle udstyr dækker over udstyr indenfor videooptagelse, lyd, lys, livestreaming og storskærme. Derfor kan du trygt overlade din videoproduktion til os. Vi sørger for at alle tekniske elementer spiller. 

Ved større events tilbyder vi storskærmsproduktion, der kombineret med live-streaming giver publikum både inde i salen og udenfor en optimal oplevelse. Om du ønsker både storskærm og livestreaming eller kun den ene af delene er helt op til dig. Vi imødekommer det behov, lige netop du må have. 

Vi er specialister i at bruge remote kameraer, som giver en mere levende og dynamisk oplevelse hos modtageren. Kameraerne sikrer skud fra flere vinkler uden at nogen detaljer går tabt.

 

 

Skal vi hjælpe med din videoproduktion i Odense

Vi hjælper med at lave professionelle videoproduktioner med alt, hvad det indebærer, så det passer til dine behov. Vi lytter til dine ønsker og rådgiver dig, så du sammen med os er godt klædt på til opgaven, og så du kan være tilfreds med det færdige resultat. Dette er det vigtigste for os – at du er tilfreds. 

Uanset om du allerede har en klar idé til din video eller har brug for hjælp til at udvikle en, er Dansk Video Center klar til at samarbejde med dig. Vi er dedikerede til at levere videoer af høj kvalitet, og sørger for både optagelse og redigering, så du har en samlet og færdig video.

Få dokumenteret dit møde, hvor vi er fluen på væggen, eller brug os til at interviewe oplægsholdere, debattører m.fl. til dit event. Du er i sikre hænder med vores professionelle rådgivning og udstyr, og vi garanterer et professionelt resultat af høj kvalitet, når du vælger Dansk Video Center til din videoproduktion i Odense.

Lad Dansk Video Center hjælpe dig med at fortælle din historie gennem kraftfulde og engagerende videoer, der skiller sig ud.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores omfattende videoproduktionstjenester.

DVC's hold af dygtige teknikere
Logo Luk

Kontakt os

Vi kan hjælpe jer med alt fra mødelokaler til arrangementer. Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for jer.

Kontakt os
Where's the event?*
Where's the event?
Afkrydsningsfelter

Skal det gå stærkt?

Du er mere end velkommen til at ringe en af vores tre lokationer. Vi står altid til klar til at guide dig, eller rykke ud hvis det er akut.

København 33 93 80 80
Odense 63 17 00 44
Aarhus 86 21 00 74